WALTER GROUP si prizadeva, da bi pod svoje okrilje pridobila najboljše talente iz vseh evropskih držav. Nudimo vam zanimivo in odgovorno delo v skupini izkušenih sodelavcev, dobro delovno vzdušje in obsežne možnosti izobraževanja in dodatnega spopolnjevanja, in sicer že na začetku z našim programom usposabljanja "Train the winner".


play
True
http://www.walter-group.si/-/m/images/group/content/walter-group-video-kontakt.ashx

Naša pričakovanja

Vzdušje v našem obratu oblikujejo ljudje, ki se s svojo nalogo identificirajo in želijo v svojem poklicnem življenju nekaj ustvariti. Ta pripravljenost, ta zavzetost je občutna povsod v naši organizaciji, je del naše kulture. Delo v motiviranih skupinah olajšuje vsakodnevne izzive in omogoča veliko zabave!

Vaše prednosti

  • intenzivno usposabljanje in nadaljnje izobraževanje
  • Privlačno plačilo
  • Udeležba pri uspešnosti podjetja
  • Varno delovno mesto
  • Sodobno delovno okolje
  • Številne "socialne ugodnosti"

Social Benefits

LKW WALTER

Osnovna dejavnost podjetja LKW WALTER je organizacija kompletnih prevozov za mednarodne koncerne kot tudi majhna in srednja podjetja. Naš trg - Evropa, Rusija, Osrednja Azija, Bližnji vzhod in Severna Afrika - sestavljajo pisan mozaik mentalitet in ljudi. To raznolikost boste našli tudi pri nas. Pri nas boste delali v večkulturnih skupinah s sodelavkami in sodelavci iz več kot 40 držav. Za stalno rast in razvoj skupine WALTER GROUP nenehno zaposlujemo sodelavce z različnimi talenti in sposobnostmi.

CONTAINEX

Naše kontejnerje najdete kot prilagodljive prostorske rešitve s prihodnostjo na vseh kontinentih. So uporabni na številne načine in jih lahko povsod preprosto in hitro postavite. In kaj je bilo potrebno, da smo lahko to zagotovili? Inovativni duh naših razvijalcev izdelkov, zanesljivost naših logističnih služb in veselje ob izvedbi naših strokovnjakov v internih in zunanjih službah. Šele brezhibno sodelovanje visoko motiviranih skupin zagotavlja, da iz inovativnih idej nastanejo popolne (prostorske) rešitve.

^ - Top

Za zagotovitev največje možne izkušnje uporablja ta stran piškotke. Z uporabo spletne strani soglašate s shranjevanjem piškotkov. Več informacij najdete tukaj:  Pogoji uporabe